Közösségi adománygyűjtés

A támogatást kapja: Őrzők Alapítvány
Budapest, Tűzoltó Utcai Gyermekklinika
A Gyűjtést indította: Őrzők Alapítvány
Eddig Összegyűlt: 35.000 Ft
A cél: 1.000.000 Ft
Adományozok

Minden megosztás számít!

Részletek

Fantasztikus kezdeményezés és csodálatos példája, hogy ÖNKÉNTESKÉNT úgy is segíthetsz, hogy saját kampányt indítasz ismerőseid, barátaid között.

Nagy Judit korábban már támogatta az Őrzők Alapítványt, most is ő jelentkezett, hogy születésnapja alkalmából gyűjtést szeretne kezdeni a Tűzoltó utcai Gyerekklinika javára.

Támogasd Te is Nagy Judit gyűjtését!

Nagy Judit, kommunikációs mentor, előadó, műsorvezető

2001 és 2012 között a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezető-riportere volt (m1 Híradó, Ma reggel hétvége, Nappali magazinműsor, Balatoni nyár magazinműsor, Család barát magazinműsor).

2012-től a hatásos és eredményes kommunikáció valamint az előadói stílus fejlesztésével foglalkozik. 2016-ban megjelent Ébredéseim című önéletrajzi könyvéhez kapcsolódóan inspirációs előadásokat, workshopokat tart. Trénerként gyakorlati példákon keresztül személyes tapasztalatok által segíti a fejlődést. A személyes hatékonyság, az együttműködő készség fejlesztése mellett, hangképzéstől a beszédtechnikán át, lámpaláz kezelésével, előadások felépítésével és az előadásmód fejlesztésével foglalkozik. 2017 óta a TedxLibertyBridgeWomen önkéntes előadói felkészítője.

Saját kommunikációs fejlődését 13 éves kiskamasz lánya biztosítja. Férje már 20 éve jóban-rosszban társa. Töltekezni a természetben szeret, nordic walkingol és edzővel úszik, így gyakran van komfort zónáján kívül. Néha bűnözik. Bűntársa mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé.


A könnyebb beazonosíthatóság érdekében kérjük, hogy utalás esetén a közlemény rovatba tüntessétek fel, hogy: KÖZÖSSÉGI ADOMÁNYGYŰJTÉS

A legfrissebb támogatások:

Rejtett összeg
Névtelen Adományozó
Rejtett összeg
Névtelen Adományozó
Rejtett összeg
Névtelen Adományozó
2E Ft
Névtelen Adományozó
Rejtett összeg
Névtelen Adományozó
Rejtett összeg
Névtelen Adományozó
5E Ft
Névtelen Adományozó
Rejtett összeg
Névtelen Adományozó