"Fogadj örökbe" egy lakást ahol a beteg gyermekek szülei lakhatnak

A támogatást kapja: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Budapest, Tűzoltó Utcai Gyermekklinika
A Gyűjtést indította: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Eddig Összegyűlt: 0 Ft
A cél: 35.000 Ft
Adományozok

Minden megosztás számít!

Részletek

Az Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért szülők és teljes családok számára is tud térítésmentesen szállást biztosítani, amíg a beteg gyermek a Tűzoltó utcai Klinikán gyógykezelés alatt áll.

A lakások, illetve baba-mama szobák fenntartás folyamatos költségekkel jár.

Támogatásával közvetlenül is segítheti a beteg gyermekek és családjuk gyógykezelését.

Minden örökbefogadónk online oklevelet kap! Kérjük, hogy az adományozó űrlap kitöltésekor az „üzenet” részbe írja be az Ön által örökbefogadott baba-mama szoba, vagy családi lakás nevét, és, azt, hogy hány hónapra szeretné a kiválasztott szobát és/vagy lakást örökbe fogadni.

Baba-mama szoba a klinika területén

  • mennyiség: 4 db
  • ár: 35.000,- Ft / hónap / baba-mama szoba

Családi lakás a klinika mellett

  • mennyiség: 7 db
  • ár: 82.000,- Ft / hónap / lakás

 

Örökbe fogadható baba-mama szobák:

Baba-mama szoba neve

Baba-mama szoba jellemzői

Szaffi

Boszorkányos erővel rendelkező szoba, amelyben a kisded Sophie és a dorombolásával fájdalmat csillapító, megmosolyogtató Szaffi macska segítik a kisbetegek gyógyulását.

Gombóc Artúr

A különösen kövér, de annál inkább szerethető súlyfeleslege miatt röpképtelenné vált madár mindene a csokoládé. Jó étvágyával segíti a kisbetegek gyógyulását.

Dr Bubó

Az Orvosi Begyetemen diplomát szerzett uhu, háziorvosi teendői mellett („kígyónak lábsó, madaraknak fogsor”), különösen érdeklődik a pszichológia iránt. Szójátékai mindenki arcára mosolyt csalnak, stresszoldó hatásúak.

Kíváncsi Fáncsi

A játékos kedvű elefánt-lányka, nem elég, hogy szerencsehozó erővel bír, de kölcsönkért trombitájával folyamatosan fújja víg nótáját minden kisbeteg számára.

 

Örökbe fogadható családi lakások:

Családi lakás neve

Családi lakás jellemzői

Mézga Család

Nincs is jobb annál, mint amikor sikerül kapcsolatba lépnünk a 30. századi köbunokával, MZ/X-szel, aki időkibővítőjével segít a jövőbe tekinteni.

Frakk

A kutyák köztudottan olyan erőket mozgósíthatnak bennünk, amelyek segíthetnek akár a gyógyulásban is. Különösen igaz ez egy farkasétvágyú, fociimádó vizslafiúra.

Vízipók

Mi más segíthetné jobban a gyógyulást, mint egy valóságos Kristálypalota, ahol egy csodapók megmutatja számunkra, hogy attól, hogy valaki más, még ugyan olyan jó, és rendes (pók).

Kockásfülű nyúl

A szeretnivaló zöld nyuszi csoda távcsövén át kémleli mikor, melyik családnak van éppen szüksége rá. A segítőkész nyuszi, kockás füleit propellerként használva, azonnal a bajba jutottak segítségére siet.

A nagy ho-ho horgász

A mindenre elszánt horgász és barátja szenvedélyüknek és tettrekészségüknek köszönhetően minden akadályt legyőznek, ezzel számunkra is erőt adva.

Vuk

A legkíváncsibb, legéletrevalóbb, csintalan kis róka érzelmes története a gyermeki lélekhez szól, vidámságot, bátorságot, erőt csempészve a családok mindennapjaiba.

Süsü

A híres egyfejű más, mint a többiek. Mindene vadkörte, és nagyon szereti a pillangókat, emellett pedig gyógyít, ha úgy van, meggyógyítja még az ellenségét is. Jobb helyen nem is lehetne, mint nálunk.

 

A „Fogadj örökbe” egy lakást program menete
• Az örökbefogadás jelképes, lényegében nem más, mint anyagi hozzájárulás az Őrzők Alapítvány által üzemeltetett baba-mama szobák és családi lakások havi fenntartási díjához.
• Az örökbefogadás minimális összege egy havi fenntartási díj, azaz a baba-mama szobák esetében 35 00 forint, családi lakások esetében 82 000 forint. Ennek az összegnek a befizetése 1 hónapos Őrzők Ottohnteremtő cím használatára jogosítja fel az adományozót.
• Amennyiben több mint egy hónapra szeretné örökbe fogadni a kiszemelt baba-mama szobát és/vagy családi lakást, úgy a fent említett havi díjat szorozza fel azzal a számmal, ahány hónapra szeretné megváltani az Őrzők Otthonteremtő címet.  
• A támogatás befizetését követően az adományozó egy névre szóló oklevelet kap, amely tanúsítja az örökbefogadás tényét.
• Minden baba-mama szobának és családi lakásnak egyszerre több Őrzők Otthonteremtője is lehet.
• Az Őrzők Otthonteremtőnek semmilyen kötelezettsége, feladata, további költsége nincs az örökbefogadott baba-mama szobával és/vagy családi lakással kapcsolatban.
• A befizetett támogatást az Őrzők Alapítvány nem kizárólag az örökbefogadott baba-mama szobára és/vagy családi lakás fenntartására fordítja, hanem az Alapítvány célkitűzéseivel megegyező költségek fedezésére is. Többek között a kisbetegek ellátásához szükséges - a kórházi költségvetésből nem finanszírozható - orvosi eszközök, gyógyszerek, gépek beszerzésére, karbantartására, működtetésére, terápiát elősegítő eszközök beszerzésére, cseréjére, pótlására, humánus és korszerű kórházi környezetet biztosító helyiségek átalakítására.

A gyűjtés határideje: 2019. szeptember 30.