Maico MA42 audiométer

A támogatást kapja: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Budapest, Tűzoltó Utcai Gyermekklinika
A Gyűjtést indította: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Eddig Összegyűlt: 1.000.000 Ft
A cél: 1.682.750 Ft
Adományozok

Minden megosztás számít!

Részletek

Az audiométer a halláscsökkenés vagy halláskárosodás diagnosztizálására, a károsodás mértékének meghatározására szolgáló eszköz.

Maico MA42 audiométer

Az audiométer a halláscsökkenés vagy halláskárosodás diagnosztizálására és a károsodás mértékének meghatározására szolgáló elektronikus eszköz. A fül-orr-gégész szakorvos a két fület külön vizsgálja.

Két csatornás Audiométer

Az MA 42 egy két csatornás audiométer, amely tiszta hang, beszéd és szabad tér audiometriai vizsgálatára alkalmas, valamint található rajta egy Mester Hallókészülék üzemmód. Az ergonomikus kialakítás és kényelmes kezelés lehetővé teszi a felhasználóbarát működést.

Tisztahang audiometria

A MA 42 segítségével elvégezhető vizsgálatok során használhatunk légvezetés fejhallgatót, csontvezetés vibrátort, opcionális inzert hallgatót vagy választható hangszórókat. Beépített teszt jelek közé tartozik a tiszta hang, a pulzus hang, az FM modulált hang,a keskeny sávú zaj és a beszéd.

Beszéd hallásvizsgálat

A készülék lejátssza beszéd fájlokat cserélhető SD-memóriakártyáról vagy külső forrásokból egyaránt.

Kommunikáció

A beépített mikrofon és páciens mikrofon funkció, valamint a visszajelző és a monitor hangszóró megkönnyíti a használatát, különösen a csendes kabinok használata esetén.

PC-interfész

Az MA 42 egy USB-csatlakozással kapcsolható a számítógéphez. Az opcionális MAICO audiometria NOAH modul lehetővé teszi az automatikus adatátvitelt és a tárolást.

Jelentés

Az olyan opciók, mint a közvetlen nyomtatásra USB-nyomtatón keresztül, valamint a a vizsgálati eredményeket tárolása PDF formátumban SD-kártyán vagy USB memórián, tovább fokozzák az eszköz rugalmasságát. Támogatott nyomtatók: HP (PCL 3, PCL 5e), Epson (ESC/P2, LQ, Stylus Color), Cannon (iP100, iP90, BubbleJet). A méréseket el lehet menteni a Páciens Adatbázisba.


A gyűjtés határideje: 2020. december 31.

A könnyebb beazonosíthatóság érdekében kérjük, hogy utalás esetén a közlemény rovatba tüntessék fel, hogy: EGYÜTTGYÓGYÍTUNK