Maico MB 11 BERAphone csecsemőkori hallásszűrő készülék

A támogatást kapja: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Budapest, Tűzoltó Utcai Gyermekklinika
A Gyűjtést indította: Őrzők Közhasznú Alapítvány
Eddig Összegyűlt: 1.005.000 Ft
A cél: 3.873.500 Ft
Adományozok

Minden megosztás számít!

Részletek

A MAICO MB 11 BERAphone® gyors automatikus agytörzsi AABR szűrővizsgálatot kínál fel az újszülöttek és a kisgyermekek számára.

A pandemia okozta veszély helyzetben, most minden támogatást a járvány okozta problémák leküzdésére kell forditanunk.

Kérjük támogassa a COVID járvány elleni harcot ezen a linken.

A halláskárosodás az egyik leggyakoribb születési rendellenesség, amely hátterében számtalan ok állhat. Elmondható azonban, hogy azoknál a gyermekeknél, akiknek halláscsökkenés áll fenn, általában késik a szókincs kifejlődése, a nyelvtan elsajátítása nehézkesebb, és ezzel együtt később kezdenek el beszélni, és olvasni is, mint tökéletesen halló kortársaik.

Éppen ezért az életkorhoz kötött hallásszűrések közül talán a legnagyobb jelentőségű az újszülött kori hallásvizsgálat, amely segít a korai diagnosztikában és a további kezelési lépések meghatározásában. Erre alkalmas a Maico MB 11 BERAphone csecsemőkori hallásszűrő készület. A BERA hallásvizsgálat teljes mértékben fájdalommentes a baba számára, ráadásul szülői jelenlétében, nyugodt körülmények között történik a vizsgálat.

A MAICO MB 11 BERAphone® gyors automatikus agytörzsi AABR szűrővizsgálatot kínál fel az újszülöttek és a kisgyermekek számára. Miután a BERAphone készülék egyszerűen a baba fejére kerül, némi elektróda gél kíséretében, néhány másodpercen belül megérkezik az eredmény, ha a baba hallása megfelelő. A FastSteadyState algoritmusmérés könnyen elvégezhető, gyors és megbízható eredményeket ad.

Az egyetlen AABR hallásszűrő csecsemőknek cserélendő tartozékok nélkül a csúcstechnológiás csecsemő hallásszűrés érdekében

  • leggyorsabb AABR algoritmus a piacon (független tudósok által megállapítva)
  • egyedülálló BERAPhone integrált elektródákkal – megtakarítja a cserélendő tartozékok költségeit
  • CE-Chirp ingerek a gyors eredmény érdekében
  • automatikus impedancia mérés az optimális mérési körülmények biztosítása érdekében
  • teszt adatok, eredmények exportálása
  • 35 dBHL-s stimulációs szint
  • USB-s csatlakozás akár áramellátás, akár adatátvitel érdekében
  • követéses vizsgálatok: Hagyományos ABR és Time Step Stimulus vizsgálat
  • gyors és egyértelmű eredmény – „Megfelelt“, „Nem felelt meg“

SPECIFIKÁCIÓ

Automatikus Impedancia ellenőrzés

EEG mérések megkövetelik az alacsony bőr-elektróda ellenállást. A beépített automatikus impedancia ellenőrzés biztosítja a jó vizsgálati körülményeket minden helyzetben. Integrált követési és adatátvitel. A szoftver automatikus adatfeldolgozó-exportáló funkcióval képes a beteg és a vizsgálati adatok tárolására és nyomon követésére.

Rendkívül költséghatékony mérési rendszer

Mivel a készülékbe rozsdamentes acélból készült elektródák vannak beépítve, ezért a BERAphone egyedüliként lehetővé teszi, hogy további költségek (eldobható elektródák használata) nélkül végezzük a méréseket. A továbbiakban így nem merülnek fel rendszeres költségek, a mérés rendkívül költséghatékony!

Standard tartozékok

Magyar nyelvű szoftver, MB11 mérőfej, mérőerősítő, tároló, hordtáska, mérő-adatkezelő szoftver, elektróda gél, USB kábel, kezelési utasítás.


A gyűjtés határideje: 2020. december 31.

A könnyebb beazonosíthatóság érdekében kérjük, hogy utalás esetén a közlemény rovatba tüntessék fel, hogy: EGYÜTTGYÓGYÍTUNK

A legfrissebb támogatások:

Rejtett összeg
Névtelen Adományozó